miercuri, 3 noiembrie 2010

Miami - USA

Am ajuns si in Miami. Un oras plin de viata si animat ziua cat si noaptea. Miami se afla in sudul Americii de Nord, in statul Florida. In Florida se spune ca se retrag americanii din orase cu clima mai rece cand ies la pensie in cautarea unui loc calduros si linistit pentru a petrece ultimii ani din viata.

Miami nu este un loc linistit ba chiar pot sa spun ca daca nu ai grija pe unde ajungi poti intampina probleme aici. Fiind considerat orasul principal prin care intra in tara imigrantii ilegali din Cuba sau alte tari din America Centrala si de Sud, si una din locatiile ideale de a aduce droguri din Columbia, Miami are si zone rau famate unde nu este indicat sa va aventurati.

Dar sa revenim la lucrurile frumoase pe care le aveti de vizitat in Miami.  Binecuvântat cu clima placuta pe tot parcursul anului, acces la ocean, este o importanta destinatie pentru turism international. Locul pare orientat pentru turistul mai activ ce iubeste marea, plaja, parcurile de distractii, cluburile de noapte si sporturi precum golf, tenis, squash, etc. Adauga apele spumante, care sunt un magnet pentru amatorii de plimbări cu barca, pescari, scafandri şi pasionaţii de sporturi de apă şi este uşor de văzut de ce Miami este o alegere 
perfecta pentru călătorii active de toate vârstele.
Distractia este la tot pasul dar cel mai potrivit loc pentru a merge in Miami este Ocean Drive. Poate va spune ceva acest nume, tot aici in fata casei lui a murit impuscat si Gianni Versace in 1997. Pe Ocean Drive sunt asezate toate localurile mai deosebite din Miami. Aici poti sta la un restaurant pe marginea marii sau la unul din barurile cu specific cubanez, mexican sau francez. Toata strada este folosita ca un podium de prezentare. Pe aici trec toti ce au o masina mai deosebita sau un grup numeros de posesori de Harley Davidson.
 

Noaptea este foarte animata si tot aici gasiti cluburi de noapte pentru orice gusturi. Multe din cluburile care au aparut aici au devenit acum renumite in toata lumea, precum Space, Nikki Beach sau altele.

Miami este un important punct de imbarcare pe vasele de croaziera cu destinatii in Caraibe sau insulele din America Centrala.
Am vazut companii care pentru 400$ de persoana, iti ofera croaziera de 7 zile cu 5 opriri in diferite insule. Mancarea si cazarea inclusa. Pentru un american de rand este acelasi efort financiar cum este iesirea la gratar de Duminica pentru un roman de rand.

Cam atat despre acest minunat oras unde nu va veti plictisi niciodata.

2 comentarii:

  1. Nistorescu Adrian5 noiembrie 2010 la 06:55

    Vorba cantecului ...WELCOME TO MIAMI!BIENVENIDO A MIAMI! Daca aveti ocazia sa mergeti ... nu va mai ganditi nici un moment ! TO THE AIRPORT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Saptamana asta plec si eu in Miami. Abia astept. Din cate am citit eu pe aici, n-o sa fiu dezamagita :)

    RăspundețiȘtergere