duminică, 28 noiembrie 2010

Cabo San Lucas, Mexic


Cabo San Lucas este locul unde marea, soarele şi deşertul se alătura pentru a arunca un aer de mister şi romantism peste toti cei care vizitează acest loc. Cabo a fost cândva un sat de pescari liniştit, în vremuri mult apuse era unul din locurile unde piratii se odihneau. Deşi nu mai este satul de pescari, şi nu mai sunt multi piraţi prin apropiere, magia Cabo rămâne.
Zile insorite, nopti pline de distractie!
Cabo este încă mic şi fermecător dupa orice standarde, cu o populaţie de sub 60.000. Şi cu numărul de activităţi disponibile pentru turisti, ati putea crede cu uşurinţă că sunteţi într-un parc de distracţii gigant.  


Golful a devenit un sport major în Cabo San Lucas, cu cinci circuite de campionat.
Situat in sudul peninsulei Baja, Cabo a fost binecuvântat cu clima perfecta. Temperatura medie pe tot parcursul anului este de 25 de grade. De ani de zile Cabo a fost un loc de joaca de la distanţă rezervat exclusiv pentru proprietarii de iahturi luxoase.  






Nu va mirati daca pe plaja veti avea ocazia sa vedeti actori celebri de la Hollywood. 

Totodata Cabo San Lucas a devenit cunoscut ca un loc de vacanta perfect pentru întreaga familie. Cabo poate fi la fel de liniştit, romantic şi relaxant ca orice loc de refugiu sau poate fi de asemenea, plin de viata. Dacă doriţi să va bucuraţi de o cină la lumina lumânărilor, "romantico muy", lângă marea sclipitoare doar pentru voi doi, gasim aici unele dintre cele mai romantice locuri de cinat de pe faţa pământului. In cazul in care doriti sa incercati ceva diferit, numeroase acticitati sunt la indemana, precum: golf, sporturi de apa, plimbare cu barca, pescuit,  ATV-uri, echitatie şi multe altele. În cazul în care doriti sa petreceti pana dimineata, Cabo are totul pregatit pentru tine!
Daca vreti sa stati la plaja, sunteti in locul potrvit! De la plaja principală de la Playa Medano se poate ajunge cu barca pe unul dintre cele mai linistite si romantice locuri din lume, Playa del Amor. Multi kilometri de plaje pustii, atât pe coasta Pacificului şi a ţărmului Mării Cortez, transforma zona in locul ideal pentru scufundari.
Înot, scufundări, surfing, para-sailing, caiac pe mare, ski nautic, croaziere in barca de sticla, wind-surfing, vizionarea de balene, totul este disponibil aici.



Cabo San Lucas este locul ideal pentru o vacanta relaxanta. Cazarea si mancarea nu sunt deloc scumpe, dar biletul de avion pana acolo poate sa iti dea cateva batai de cap cand planifici bugetul pentru aceasta excursie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu