duminică, 16 decembrie 2012

Pe schiuri in Austria


Austria - ski
Ski

Odata cu venirea sezonului rece trebuie sa-ti schimbi atat garderoba, cat si destinatia pentru o vacanta reusita. Ofertele din afara sunt numeroase, iar in cele mai multe cazuri raportul intre pret si conditiile oferite este exceptional, deci nu cred ca exista vre-un dezavantaj major pentru care ai prefera sa ramai acasa decat sa pleci intr-o vacanta deosebit de frumoasa si plina de lucruri interesante.

O prima optiune este reprezentata de Austria, o tara placuta, civilizata si relativ aproape de Romania. Daca te-ai gandit ca este momentul sa-ti petreci Craciunul sau Anul Nou in alta parte decat acasa, atunci ai putea lua in considerare optiunea de a-ti rezerva o camera intr-un hotel sau o pensiune in aceasta zona a Europei. Fiind o destinatie populara printre turistii de pe intregul continent, Austria dispune de o retea hoteliera bine pusa la punct care satisface exigentele tuturor celor care se decid sa o viziteze. Asadar, indiferent ca preferi sa te cazezi la o pensiune sau preferi clasicul hotel, nu cred ca exista vre-un element dezamagitor daca optezi pentru destinatia de fata.

Partiile sunt functionale o lunga perioada, iar acest lucru se datoreaza inaltimilor mari la care sunt situate. Pe langa acest aspect, un numar impresionat de telescaune, telecabine si fel de fel de aparate de acest gen deservesc partiile pe toata marimea lor, deci nu trebuie sa-ti faci probleme ca nu vei petrece un timp de calitate daca alegi aceasta destinatie pentru a-ti testa talentele de schior. Mai mult decat atat, daca ti-ai pus in picioare pentru prima data un echipament de acest fel trebuie sa stii in foarte multe statiuni ofera antrenori specializati si scoli de schi care te invata pas cu pas ce trebuie sa faci si cum sa eviti accidentele. Tunurile care arunca in mod constant zapada artificiala impreuna cu zapada naturala fac din partii un adevarat centru de distractii, iar acestea sunt impartite in trei mari categorii: incepatori, intermediari si profesionisti, astfel ca ai de unde alege.
Statiuni de ski in Austria
Ski in Austria

Cu toate ca la prima vedere te poti gandi ca ai de strabatut o distanta relativ mare, trebuie sa stii ca majoritatea statiunilor populare se afla la doar1600 km cu aproximatie plecand din capitala tarii, Bucuresti. Infrastructura dezvoltata de care ai parte pana la destiantie va face drumul o placere, deci ia in considerare si acest aspect. Cu totii stim ca orice calatorie reprezinta o modalitate excelenta de a distra impreuna cu prietenii, asadar nu te gandi ca cele mai importante si amuzante momente se intampla doar odata ce ai ajuns la destinatie.

Pe langa distractie sau relaxare aici poti intra in contact cu o cultura impresionanta si o istorie care se intinde de-a lungul secolelor, iar aceste doua aspecte trebuie sa cantareasca greu in decizia ta. In concluzie sper ca articolul de fata a reusit sa te convinga ca Austria poate reprezenta o adevarata sansa de a petrece un timp de calitate alaturi de cei dragi, de a distra impreuna cu prietenii ori de a te relaxa intr-o escapada romantica alaturi de partnerul de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu